Pepparrotsägg med laxkaviar

Mmmm! Pepparrot, ägg, laxkaviar, krasse!
Enklast möjliga receptet med endast fyra ingredienser och färdig på 0 tid ;)
Varsågoda och Glad Påsk!
Ingredienser 8 ägg:
8 ägg
150 g pepparrotsfärskost
4 msk laxkaviar
Krasse
Salt och peppar
Gör så här:
Lägg äggen i kokande vatten och låt koka i 10 minuter.
Häll av vattnet och fyll på med kallt i stället.
Låt stå ca 5 minuter.
Skala äggen.
Skär av toppen och kröp ur gulan.
Pressa gulorna genom en finmaskig sil.
Rör ihop med färskosten. Smaka av med salt och peppar.
Spritsa massan med en spritspåse i äggen.
Garnera med laxkaviar och krasse.
Voilá! Servera på salladsbädd och ha en riktig trevlig Påsk!







 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Efwa » Solrospaj:  ”Pajen ser fantastiskt god ut! ”

  • Victoria Uzun Valenzuela » Apelsin-Whiskeyaioli:  ”Låter underbart gott! Den måste jag laga till!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Unika​ ​Korgar​ ​&​ ​Presenter​ ​|​ ​Korg​ ​&​ ​Pesentboden