Laxfyllda ägg

Snart är det Påsk och vad annars äter vi mest av än ägg!
Här ett lättfixat recept på fyllda ägg med senap, kapris och gravlax! Passar perfekt på buffén, brunchen eller som förrätt! Mums!
Ingredienser:
4 ägg
4 msk Philadelphia
8 skivor gravlax
1 tsk kapris
2 tsk sötstark senap
Svartpeppar, salt
Dill
1 Citron
Gör så här:
Lägg  äggen i kokande vatten och koka ca 8 minuter.
Spola eller lägga äggen i kallt vatten.
Hacka kaprisen fint.
Skär en remsa gravlax på varje skiva till garneringen,
resten finhackas.
Skala äggen och dela i mitten. Kröp ur äggulan och mosa med en gaffel. Rör ner Philadelphia, senap, kapris och laxen.
Blanda väl. Smaka av med salt och peppar.
Spritsa eller skeda fyllningen i ägghalvorna.
Garnera med gravlaxros, dill och citron!
Smaklig spis!



 
Etiketter: laxfyllda ägg

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Efwa » Solrospaj:  ”Pajen ser fantastiskt god ut! ”

  • Victoria Uzun Valenzuela » Apelsin-Whiskeyaioli:  ”Låter underbart gott! Den måste jag laga till!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Unika​ ​Korgar​ ​&​ ​Presenter​ ​|​ ​Korg​ ​&​ ​Pesentboden