Pistasche-getostbollar

Mingel, förrätt, picknick, buffé, till glöggen, champagne....
dessa godingar passar till allt!
Ingredienser:
- 2 dl skalade pistaschnötter
- 140 g bacon
- 200 g getost
- 150 g  philadelphiaost
- 3 st. mjuka torkade fikon
- några kvistar färsk rosmarin, jag hade turen att ha alldeles nya späda skott på den gamla plantan
Gör så här:
Skär fikon i små tärningar. Hacka rosmarinen fint.
Blanda ostarna med fikon och rosmarin.
Ställ kalt.
Hacka nöttererna fint.
Skär bacon i små tärningar och stek dem kross.
Lägg på hushållspapper och låt svalna.
Blanda nötter och bacon, krossa lite ytteligare.
Forma bollar av ostmassan till önskad storlek.
Rulla dem i bacon-nötsmulet!
Voilá! Bon appetit!






 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Victoria Uzun Valenzuela » Apelsin-Whiskeyaioli:  ”Låter underbart gott! Den måste jag laga till!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Unika​ ​Korgar​ ​&​ ​Presenter​ ​|​ ​Korg​ ​&​ ​Pesentboden