Rädisbiffar med yoghurtdip

Så här på våren kan jag längtar efter något fräscht och enkelt på tallriken.
Dessa rädisbiffar är dessutom jättgoda!
Ingredienser:
- 400 g rädisor
- 6 vårlökar
- 3 msk ströbröd
- 2 msk maizena
- salt och peppar
- 1 ägg
- 5 dl türkiskt yoghurt
- 1 vitlöksklyfta
- Persilja
Gott till är nypotatis eller bulgur.
Gör så här:
Rensa, tätta rädisorna och riv grovt. Blanda ner 1/2 tsk salt och låt dra i ca. 10 minuter. Tvätta vårlöken och skiva tunt.
Tryck ur vätskan från rädisorna.
Rör ihop 1 dl yoghurt med maizena, ströbröd och 1 ägg.
Blanda alla ingredienser, smaka av med salt och peppar.
Forma ca. 20 biffar.
Sätt på potatis eller bulgur. Tvätta och hacka persiljan.
Pressa vitlökskyftan i resterande yoghurt och smaka av med salt och peppar.
Stek biffarna i lite olja, ca 3 minuter på varje sida.
Strö över persilja och servera med yoghurtdip och tillbehör.
Smaklig måltid!




 

Etiketter: rädisbiffar

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Victoria Uzun Valenzuela » Apelsin-Whiskeyaioli:  ”Låter underbart gott! Den måste jag laga till!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Unika​ ​Korgar​ ​&​ ​Presenter​ ​|​ ​Korg​ ​&​ ​Pesentboden