Hemgjord pesto.

Det växer så det knakar och inget slår hemgjort pesto!
Ta en rejäl bunt gräslök, lika mycket basilika, klipp sönder grovt och kör sedan i mixern med övriga ingredienser,
140 g rostade pinjenötter,
6 vitlöksklyftor,
200 g riven parmesan,
4 dl olivolja, 1 dl linfröolja,
svartpeppar och celtic salt efter tycke! Galet gott!
Går utmärkt att frysa och njuta av i vinterns mörka stunder.
Etiketter: pesto

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Victoria Uzun Valenzuela » Apelsin-Whiskeyaioli:  ”Låter underbart gott! Den måste jag laga till!”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

Unika​ ​Korgar​ ​&​ ​Presenter​ ​|​ ​Korg​ ​&​ ​Pesentboden